Verblijfpark Kouter

update coronavirus 25/06/2021

Geplaatst op 25/06/2021

Beste Huurders, er is een nieuw protocol, de speelweide gaat vandaag terug open, alle info vindt u hier:
COVID19 - Belangrijk bericht
Inleiding
In het kader van de strijd tegen COVID-19 gelden op het hele Belgische grondgebied veiligheidsregels. Informatie vanwege de overheid vindt u op de website www.info-coronavirus.be in meerdere talen.
In België opereren kampeerbedrijven en vakantiebedrijven volgens een veiligheidsprotocol met veiligheidsmaatregelen voor een veilig verblijf. Op deze pagina vindt u een samenvatting van de voornaamste gedragsregels. Volg prioritair steeds de regels en instructies van het recreatiebedrijf waar u zelf te gast bent.
De onderstaande informatie werd zorgvuldig samengesteld en wordt regelmatig gecontroleerd op de actualiteit in verband met de crisissituatie. Voor opmerkingen kunt u zich wenden tot de beheerders van deze website via info@camping.be. Wij wensen u een veilig kampeerverblijf in Vlaanderen!
Algemeen
1.Neem met aandacht kennis van de geldende veiligheidsmaatregelen op het terrein en volg de instructies. Informatie over de nationale veiligheidsregels via www.info-coronavirus.be.
2.Houd 1,5 meter afstand tegenover andere gasten, tegenover medewerkers van het recreatiebedrijf, en alle andere personen die niet tot uw toegelaten sociale bubbel behoren.
3.Kamperen en logeren gebeurt met maximaal 1 gezin of huishouden (personen wonend onder één dak) en maximaal nog 4 andere personen.
4.Gasten blijven in hun comfortzone. Samenscholingen buiten in openlucht zijn toegelaten tot maximaal 10 personen, kinderen tot en met 12 jaar niet inbegrepen. Extern dagbezoek wordt afgeraden en verloopt desgevallend steeds volgens de geldende coronamaatregelen.
5.Draag bij plaatsen waar sociale afstand moeilijker is steeds een mondmasker.
6.Blijf thuis of vertrek onmiddellijk van het terrein als u zich ziek voelt of één een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 °C).
7.Blijf thuis of vertrek onmiddellijk van het terrein als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf 38 °C) en/of benauwdheidsklachten inzake ademhaling.
8.Schud geen handen.
9.Volg altijd de aanwijzingen van de bedrijfsleiding en de medewerkers op.
Als iedereen deze richtlijnen volgt, zorgen we samen dat uw verblijf en vakantie in veilige omstandigheden kan verlopen. Dank bij voorbaat voor uw medewerking!

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies